01.05.2013. BICIKLIJADA iz Andautonije na Kravarsko

01.05.2013. organizira se BICIKLIDragi naši bregi    1 stranaJADA iz Andautonije na obed u Kravarskom

UDRUGA ANDAUTONIJA I DRUŠTVO ŽENA ŠĆITARJEVO zajedno organiziraju  “BICIKLIJADU iz Andautonije na obed u Kravarskom”

Društvo sportske rekreacije Gornji Hruševec i opčina Kravarsko organiziraju 01.05.2013. eko-turističku-kulinarsku i glazbenu manifestaciju “Dragi naši bregi” do koje nam je cilj doči biklom !

Pozivamo Vas sve da se u što večem broju odazovete i prijavite na biciklijadu. Pozivamo i one koji si možda nisu sigurni dali će cjeli put izdržati da nam se isto tako pridruže ! Imamo organiziranu pratnju automobilima koji će vas i vaš bicikl sigurno dovesti na Kravarsko ako Vas nepredviđeno napusti snaga odn. kondicija.

Za sve ostale koji nemaju pre velike ambicije taj dan gaziti pedale ali bi rado posjetili Vukomeričke gorice organizirao je grad Velika Gorica besplatan prijevoz autobusom iz Šćitarjeva na Kravarsko.

Iz centra Šćitarjeva kreće se biciklom u 7.30 sati a autobusom u 9.30 sati ! Biciklima prolazimo mjesta i naselja Črnkovec, Lazinu, Poljanu Čičku, Kuče, Rakitovec i Buševec. Drago nam bude ako nam se na tom putu što više biciklista pridruži !!

Povratak (oko 14.30 – 15.30 sati) za sve će biti organiziran autobusom ! Dodatno nas prate vozila koje će vratiti bicikle kroz g.n. mjesta do Šćitarjeva. Odstajat čemo kratko na Ključič brdu gdje nas obitelj Matković čeka s kavom i kolačima.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave najkasnije do subote, 27.04.2013. kod gđe. Dragice Popčić

Mobitel:  099 6258 313  ili
na mail: dpopcic@kbc-zagreb.hr

Predsjednik
Mladen Zagorac

Komentari su zatvoreni.